Javni poziv za dostavljanje ponuda za izvođenje programa osposobljavanja odraslih

Eda raspisuje Javni poziv za izvođenje programa osposobljavanja odraslih. Ova aktivnost se provodi u okviru projekta Održivo partnerstvo za zapošljavanje, koji je finansiran od strane Evropske unije, a provodi se u okviru druge faze projekta Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II (LEP II), koji implementira Međunarodna organizacija rada u BiH.

Programe osposobljavanja odraslih je potrebno organizovati u sljedećim LOT-ovima:
1. LOT 1 – Obuka za asistenta u računovodstvu,
2. LOT 2 – Obuka za digitalni marketing.

Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju registrovani subjekti upisani u registar organizatora obrazovanja odraslih kod nadležne institucije, u skladu sa programima osposobljavanja odraslih.

Detaljne informacije o predmetu nabavke, očekivanim rezultatima, logistici, uslovima za izvođače obuke, načinu prijave, kriterijuma ocjene prijava i dr, zainteresovani ponuđači mogu pronaći u tenderskoj dokumentaciji.

Tenderska dokumentacija će biti dostavljena zainteresovanim ponuđačima na osnovu zahtjeva upućenog na sljedeću adresu: [email protected]. Pozivaju se ponuđači zainteresovani za ovaj angažman da ponude dostave u skladu sa tenderskom dokumentacijom.

Rok za dostavljanje ponuda je 02.09.2022. godine, do 14:00 časova.

Javni poziv se može preuzeti OVDJE