Objavljen javni poziv za dostavljanje ponuda za nabavku opreme za uvođenje energetskog menadžmenta i digitalnih rješenja u industriji

Objavljen javni poziv za dostavljanje ponuda za nabavku opreme za uvođenje energetskog menadžmenta i digitalnih rješenja u industriji

Eda je objavila poziv za za dostavljanje ponuda za nabavku opreme za uvođenje energetskog menadžmenta i digitalnih rješenja u industriji. Oprema se nabavlja za mala i srednja preduzeća izabrana na osnovu poziva za izražavanje interesa za učešće u projektu, te za druge organizacije uključene u projekat.

Aktivnosti se provode okviru projekta READy – Unapređenje efikasnosti resursa naprednom digitalizacijom u proizvodnim malim i srednjim preduzećima, a koji naručilac provodi u partnerstvu sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Banjoj Luci i Savjetom stranih investitora.

Rok za dostavljanje ponuda je 11.04.2024. godine, 14 časova.

Javni poziv sa detaljnim informacijama se može preuzeti ovdje.

Javni poziv je objavljen u okviru projekta “READy – Unapređenje efikasnosti resursa naprednom digitalizacijom u proizvodnim MSP“ koji je podržan u okviru projekta “Inovacije i digitalizacija malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME” kojeg sufinansiraju Evropska unija i Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ), a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Više informacija o projektu READy možete pronaći ovdje.