Objavljen javni poziv za izražavanje interesa za tehničku podršku u oblasti energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta

Zainteresovanim MSP, koja imaju potrebu za unapređenjem energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta, biće obezbijeđena tehnička podrška kroz finansiranje provođenja treninga u oblasti energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta, te provođenje energetskog audita, s ciljem identifikacije mogućnosti za unapređenje energetske efikasnosti. Pored toga, biće inicirana razmjena znanja i iskustava MSP u okviru navedenih oblasti. Tehnička podrška će biti obezbijeđena angažovanjem sertifikovanih energetskih menadžera i auditora.

U okviru Javnog poziva, predviđena je tehnička podrška za 16 MSP.

Okvirni period provođenja aktivnosti, odnosno pružanja tehničke podrške je 01. avgust – 30. novembar 2021. godine.

Javni poziv sa detaljnim informacijama je raspoloživ na: https://edabl.org/wp-content/uploads/2021/05/JP-za-tehničku-podršku-u-oblasti-energetske-efikasnosti-i-energetskog-menadžmenta.pdf

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja na web stranici Ede, do izbora 16 MSP zainteresovanih za tehničku podršku, a najkasnije do 1. avgusta 2021. godine.

Javni poziv je objavljen u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH koji finansira Švedska.