Poziv na informativne sastanke – prezentaciju projekta „Challenge to Change“

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Eda organizuju informativne sastanke – prezentaciju projekta „Challenge to Change“ (3. ciklus) za mala i srednja preduzeća koji će se održati na sljedećim lokacijama:

  • Banja Luka, 26.4.2023. godine (srijeda), sa početkom u 12,00, u prostorijama Privredne komore RS, sala „Jahorina“, Ul. Branka Ćopića br. 6, Banja Luka;
  • Pale, 4.5.2023. godine (četvrtak), sa početkom u 12,00, u sali Opštine Pale, Romanijska 15, Pale;
  • Prijedor, 5.5.2023. godine (petak), sa početkom u 11,00, u prostorijama Privredne komore RS, Aleja Kozarskog odreda, Prijedor

Uz prezentaciju projekta, predstavnici MSP će imati priliku da postave pitanja i dobiju dodatne informacije od projektnog tima koji realizuje ovaj grant program finansiran od Kraljevine Švedske.

Drugi javni poziv sa detaljnim informacijama je raspoloživ na veb-stranici projekta „Challenge to Change

Projekt Challenge to Change 3.0 je trogodišnji projekt koji će se realizovati kroz 4 javna poziva ukupne vrijednosti 3 miliona EUR, koji finansira Švedska. Projekt implementira Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA u partnerstvu sa Agencijom za razvoj preduzeća Eda, Banja Luka. Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.