Poziv za dostavljanje ponude u konkurentskoj proceduri izbora pružaoca usluga coaching-a za uvođenje tehnologija za izradu proizvoda od karbon fibera

Eda objavljuje poziv za dostavljanje ponude u konkurentskoj proceduri izbora pružaoca usluga coaching-a za uvođenje tehnologija za izradu proizvoda od karbon fibera u okviru projekta KRIN – Kreiranje regionalne inovacione mreže. Rok za dostavljanje ponuda je 21.05.2018. godine. Poziv se može preuzeti ovdje.

Projekat KRIN – kreiranje regionalne inovacione mreže kofinansira Evropska unija u okviru zajedničkog programa Evropske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH – EU ProLocal koji implementira GIZ. Projekat doprinosi poboljšanju konkurentnosti MSP u sektorima metaloprerade i droprerade u Prijedoru, Kozarskoj Dubici, Gradišci, Laktašima, Prnjavoru, Derventi i Banjaluci kroz umrežavanje ključnih aktera i rješavanje nedostataka tržišta. Budžet projekta je 233.795 KM koji je kofinansiran od strane Evropske unije u iznosu od 186.498 KM. Više informacija o projektu KRIN je dostupno ovdje.