Pripremljene publikacije i promotivni materijali za opštine Derventa, Prnjavor i Laktaši

U oviru projekta LocalInterAct mreža, pripremljeno je 8 publikacija, kao i promotivni materijali za opštine Derventa, Prnjavor i Laktaši. Kada je riječ o publikacijama, pripremljene su:

Takođe, pripremljeni su investicioni profili Opštine Laktaši i Opštine Prnjavor, kao i flajeri za Opštinu Laktaši, Prnjavor i Derventa. Pored štampanog promotivnog materijala, pripremljeni su i promotivni filmovi za opštinu Laktaši, Prnjavor i Derventa, kao i jedan zajednički promotivni film. Svi materijali su dostavljeni predstavnicima opština koji su izrazili veliko zadovoljstvo dobijenim promotivnim materijalima i publikacijama.

Projekat „LocalInterAct mreža“ kofinansira Evropska unija u okviru zajedničkog programa Evropske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj, EU ProLocal  koji implementira GIZ. Projekat doprinosi poboljšnju konkurentnosti izvozno orijentisanih sektora i preduzeća, uz unaprijeđenu konkurentnost lokacija. Budžet projekta je 210.814 KM koji je sufinansiran od strane Evropske unije u iznosu od 168.651 KM. Više informacija o projektu LocalInterAct mreža je dostupno ovdje.