Prnjavor dobio 11 mladih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga

Danas su, u okviru projekta “Održivo partnerstvo za zapošljavanje”, dodijeljeni certifikati polaznicima obuke iz digitalnog marketinga. Svi polaznici obuke su nezaposlene osobe iz Prnjavora, evidentirane u Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske.

Tokom 60 časova obuke, polaznici su imali priliku da se upoznaju sa digitalnom marketing strategijom, pripremom digitalnih kampanja, SEO, Google Ads, Google Analytics, kreiranjem i postavljanjem Facebook i Instagram objava i oglasa i dr.

Obuku je proveo Centar za obrazovanje odraslih Eduka kojima se zahvaljujemo na saradnji.

Projekat “Održivo partnerstvo za zapošljavanje” je finansiran od strane Evropske unije, a provodi se u okviru druge faze projekta Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II (LEP II), koji implementira Međunarodna organizacija rada u BiH.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Prnjavor je jedno od 20 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija finansira s 4 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekat ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).