Produžen javni poziv za nezaposlene za pohađanje besplatne obuke za CNC operatera

Produžen javni poziv za nezaposlene za pohađanje besplatne obuke za CNC operatera

OBAVJEŠTENJE O PRODUŽETKU ROKA ZA PRIJAVU

Rok za podnošenje prijava po javnom pozivu za nezaposlene za pohađanje besplatne obuke za CNC operatera, se produžava do petka, 6.10.2023.

Podsjećamo da je prijavljivanje moguće na jedan od sljedećih načina:

  • putem online obrasca https://forms.gle/4TySGNfdqPvNdhT57
  • dostavljanjem popunjenog Obrasca za prijavu (Prilog 1. ovog Javnog poziva) mejlom, na sljedeću adresu: [email protected](skenirano ili fotografisano) ili
  • putem pošte ili lično na adrese: Zavod za zapošljavanje RS – Biro Prnjavor, Veljka Milankovića 31, 78.430 Prnjavor ili Agencija za razvoj preduzeća – Eda, Đure Jakšića 11, 78000 Banja Luka.

Dodatne informacije po ovom javnom pozivu mogu se dobiti u Birou za zapošljavanje Prnjavor i Agenciji za razvoj preduzeća – Eda, Banja Luka, kontakt osoba Jelena Prohaska, broj tel. 051 300 241, mejl [email protected]

Javni poziv je objavljen u okviru projekta Održivo partnerstvo za zapošljavanje, koji je finansiran od strane Evropske unije, a provodi se u okviru druge faze projekta Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II (LEP II), koji implementira Međunarodna organizacija rada u BiH.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Prnjavor je jedno od 20 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija finansira s 4 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekat ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).