Usluge njemačkih eksperata u funkciji razvoja preduzeća – veliko zadovoljstvo uspješnom saradnjom u kompaniji FullDent

U okviru SES (Senior Expert Service) programa iz Njemačke, čiji je Eda zvanični predstavnik, za potrebe kompanije FullDent iz Banjaluke je angažovan dr Christian Schmitz iz Njemačke. Tokom tri sedmice boravka u kompaniji, on je na praktičnim primjerima prenio dio svog dugogodišnjeg iskustva i unaprijedio znanja i praksu zaposlenih.

Predstavnici kompanije FullDent su veoma zadovoljni angažmanom njemačkog eksperta i prenesenim znanjem i iskustvima, a i dr Schmitz je takođe bio veoma zadovoljan ne samo uspješnom saradnjom, već i gostoljubivošću i prilikom da upozna naše ljude i grad Banjaluku. Više informacija o tome je raspoloživo ovdje.

Podsjećamo da se u SES (Senior Expert Service) bazi nalazi preko 10.000 stručnjaka koji pokrivaju oko 50 privrednih sektora, što omogućava brzu i uspješnu identifikaciju odgovarajućeg profila eksperta za zainteresovana preduzeća. Usluge njemačkih eksperata su za domaća preduzeća besplatne! Troškove njihovog rada i avionskih karata do najbližeg aerodroma snosi SES program, a obaveza firme koja angažuje eksperta je da pokrije troškove njegovog smještaja, hrane i lokalnog prevoza, kao i da obezbijedi usluge prevođenja sa engleskog ili njemačkog jezika.

Za sve dodatne informacije i pokretanje procedure odabira odgovarajućeg eksperta za Vaše preduzeće, slobodno nam se obratite. Kontakt osoba u Edi je Srećko Bogunović, mejl: [email protected], telefon +387 51 300 241.