Razmišljaš o pokretanju svog biznisa i voliš da putuješ?

Eda – Agencija za razvoj preduzeća je objavila poziv za mlade preduzetnike u okviru programa prekogranične razmjene „Erasmus za mlade preduzetnike“. Ovaj program pruža priliku da:
☑ otputujete u neku od zemalja regiona ili Evropske unije ?
☑ tamo sarađujete sa iskusnim i uspješnim preduzetnicima  ?
☑ dobijete dragocjene savjete koji će vam pomoći da razvijete svoju poslovnu ideju, poboljšate biznis plan i pokrenete svoj biznis ?

Pored ovoga, mladi preduzetnici dobijaju određena finansijska sredstva za troškove puta i boravka ?

Ovu priliku je već iskoristilo nekoliko proativnih preduzetnika iz BiH i njihova iskustva su odlična!

Mladen Šarac sa Pala ima namjeru da otvori agenciju za prevođenje, pa se prijavio na program „Erasmus za mlade preduzetnike“ i boravio kod preduzetnika domaćina, Agencije Laurus Translations iz Beograda. Posjeta mu je bila od velike koristi da unaprijedi svoj biznis plan.

Jasmina Đonlagić iz Livna se bavi proizvodnjom domaćih eko proizvoda i želi da pokrene njihovu prodaju. Boravila je u Splitu kod iskusne preduzetnice Katije Bogunović, koja je joj je pružila podršku u pripremi novi novih proizvoda i digitalnom marketingu.

Rijad Cerić iz Jajca želi da otvori centar za edukaciju, pa je uz podršku programa boravio u Ljubljani kod preduzetnika domaćina – Zavod Bob i tamo stekao mnogo dragocjenih iskustava.

?  Ako razmišljate o pokretanju svog biznisa ili ste ga pokrenuli u prethodne 3 godine, volite da putujete i želite da proširite mrežu svojih kontakata, iskoristite priliku i prijavite se za učešće u programu Erasmus za mlade preduzetnike.

❗ Popunite online obrazac https://forms.gle/j5mBEomndKVUQqyT8 do 5.9.2022.  i poslaćemo Vam detaljne informacije o programu i načinu prijavljivanja. Edin tim Vam pruža podršku u procesu registracije, pronalaska preduzetnika domaćina i razmjene.

ℹ  Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte u inbox, putem imejla [email protected] ili telefona 051/300-241.