Zahvalnost za podršku

Zahvalnost za podršku

Danas smo prijatno iznenađeni dopisom koji smo dobili od predstavnika JU Centar srednjih škola “Ivo Andrić” iz Prnjavora u vezi sa uspješno provedenim programom osposobljavanja za operatera na CNC mašinama za obradu drveta, koji je realizovan u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II).

Dopis prenosimo u cjelosti:

Poštovana Jelena, 

 želim da Vam uputim iskrenu zahvalnost cijelog nastavničkog tima, koji je provodio obuku, na ogromnoj pomoći i svesrdnoj podršci u pripremi i realizaciji ovog dijela projekta, koji nas je dodatno osposobio i otvorio mogućnosti dalje saradnje sa privredom, opštinom i Zavodom za zapošljavanje. Kroz ovaj projekat smo spoznali i želje naših bivših učenika da se osposobe i rade na domaćem tržištu. Čak su izrazili želju za daljim napredovanjem u oblasti CNC tehnologije jer smo uspjeli da im proširimo vidike i otvorimo vrata za nove perspektive u ovoj oblasti. 

 Zbog svega ovoga, Jelena, neizmjerno Vam zahvaljujemo, kao menadžeru projekta, i cijelom vašem timu koji je na vrijeme uočio potrebe našeg tržišta rada. 

 Hvala neizmjerno.

 Srdačan pozdrav!

Dragoslav  Ninković

Slavko Radovanović 

Mira Malić 

Slobodan Radonjić i 

Duško Karakaš

Ovo nam služi kao dodatna motivacija, ne samo da istrajemo na aktivnostima na kojima (već 25 godina) kontinuirano radimo, već i da učimo i postajemo još bolji. Sa ovakvim partnerima, a ima ih još, mnoge stvari se mogu mijenjati na bolje.